Fotoblokken

 

 

Een fotoblok is enorm populair! De foto wordt door middel van een mounting folie op het hout bevestigd. De randen van de foto lopen geleidelijk in het hout over. Het fotoblok is 18 of 25 mm dik. Er is keuze tussen maarliefst 4 verschillende afwerkingen. Deze staan hieronder weergegeven.

Samen met canvas en de harmonica boekjes is een fotoblok enorm populair. Aan het einde van 2015 hebben wij deze via Fotografie Printen gelanceerd en ze werden met open armen ontvangen. Niet iedereen houdt van de naden tussen de planken van traditioneel foto op hout. Dat maakt voor deze professionals een fotoblok een goede keuze. Omdat de foto geprint wordt op fotopapier is de foto haarscherp. Geen storende noesten die door de foto heen zichtbaar zijn.

Mocht je hieronder geen producten zien staan dan komt dit omdat je niet ingelogd bent. Heb je nog geen account? Vraag die hier aan.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.