SEO challenge

 

Ik hoef jou niet te vertellen dat een website vullen met een sterk portfolio, een goed thema, prijslijst, duidelijke teksten en noem maar op enorm veel tijd kosten. Natuurlijk is dat het waard want jouw website is jouw winkel. Aan de hand van jouw website wordt je wel of niet geboekt is sommige gevallen. Hoeveel bezoekers krijg jij via de zoekmachines op je website? En is dit daadwerkelijk je doelgroep die zo nu en dan ook daadwerkelijk een shoot bij jou boekt? Nee of te weinig? Waarschijnlijk wordt jouw website niet optimaal gevonden door de zoekmachines zoals Google. Geen enkel probleem want ik kan jou met onze gratis challenge al een heel stuk op weg helpen.

Wil je hier meer over weten? Klik hier.

30 formules voor onweerstaanbare titels – werkboek

Je hebt enorm lang op dat ene blogbericht zitten zwoegen. Een pakkende inleiding, prachtige foto’s erbij, je bericht  heeft het allemaal. Hoopvol plaats je hem op Facebook en wacht je op de eerste personen om er op te gaan klikken.  En dan valt het ineens tegen. Wat je dacht dat enorm veel lezers zou trekken komen maar een  handjevol mensen op af. Grote kans dat de titel wel wat werk kan gebruiken. Want een pakkende titel maakt of breekt je bericht. Als al niemand je bericht opent wie gaat hem dan daadwerkelijk lezen?

Magazines weten al jaren hoe ze sappige titels moeten verzinnen. Titels die onweerstaanbaar zijn. Ik schreef er een werkboek over speciaal voor fotografen. Het zijn kant en klare formules je hoeft alleen de “blanks” in te vullen. Het zijn er in totaal 30 met daarnaast 70 al kant en klare voorbeelden die je zo kan overnemen. Daarnaast is er plek om er zo 150 extra zelf te bedenken. Nou dan zit jij komend jaar gebakken met interessante artikelen om te schrijven als een volleerd journalist.

Wil jij ook onweerstaanbare titels schrijven?