Rustieke luiken

Rustieke luiken zijn een heel nieuw en uniek product. Deze hebben wij zelf ontwikkeld aan de hand van een idee waar een klant mee kwam. Wij vonden dit zo’n goed idee dat we hiermee aan de gang zijn gegaan.

Het totaal is ongeveer 40 x 34. Elk luik is 20 x 34.
Als de foto groot moet dan wordt de foto 30 x 15 groot.
Een kleine foto wordt 15 x 14 groot.

Er is keuze uit 6 verschillende kleuren. Namelijk walnoot, zoals het voorbeeld, naturel houtskleur, mahoni, kersen, eiken en white wash

De keuze voor de print van de foto is of op fotopapier of op canvas. Het is mogelijk om de foto’s op fotopapier te voorzien van een vernislaagje of de echte houtnerf. Het geeft een iets houterige look en feel aan het hout en daarnaast wordt de foto minder kwetsbaar voor krassen. Zonder vernislaag is de foto af te doen met een vochtige doek. De foto zonder vernis is namelijk ook voorzien van een onzichtbare coating die beschermt tegen vingerafdrukken.

Mocht je hieronder geen producten zien staan dan komt dit omdat je niet ingelogd bent. Heb je nog geen account? Vraag die hier aan.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.