Ondernemen, vooral als fotograaf of als andere creatieve ondernemer, doe je met veel passie. Maar aan het einde van de dag moet er ook gewoon brood op tafel komen, geld in het laadje. En dit op een zo efficiënt mogelijk manier want je gezin en sociale leven hebben ook je aandacht en tijd nodig. Op een onderscheidende manier want die amateurfotograaf om de hoek vraag absurd lage prijzen, en kwaliteit kost nou eenmaal tijd en geld. 

Ik wil dat jouw doelgroep bij jou in de buurt, voor jou kiest. Omdat jij als professional een onevenaarbare kwaliteit biedt. Dat alles wat jij doet en jouw werk de klasse uitstraalt die het verdient. Meer kan ik niet wensen.

Ruim 10 jaar geleden ben ik zelf met een creatieve onderneming begonnen. Ik vond het toen enorm moeilijk om alles van de grond te krijgen. Hoe de eerste klanten te lokken zijn, hoe ik alles het beste kon organiseren, netwerken, noem maar op. Ik heb een behoorlijk aantal dure fouten gemaakt. Daarnaast heb ik geprobeerd om een goede leverancier te vinden die mooi en degelijk printwerk kon leveren voor mij. Maar het perfecte bedrijf dat bij mijn wensen paste kon ik niet vinden. Ik vond het vervelend dat er lange levertijden waren, hoge prijzen of ik niet persoonlijk benaderd werd. Toen heb ik er uiteindelijk voor gekozen om zelf alles in eigen handen te nemen.

In eigen beheer maak ik nu met mijn partner de fotoproducten waar vraag naar is. Voor een prijs die onze producten geschikt maakt voor wederverkoop. Een snelle levering en desgewenst kunnen wij white label onder jouw naam verzenden, rechtstreeks naar jouw klant. Op deze manier kun jij nog sneller je opdrachten rond krijgen. Daarnaast bieden wij op onze site artikelen aan om je te inspireren omtrent marketing etc rondom je bedrijf. Ook vind je op onze site photoshop tutorials.

Ik streef ernaar met mijn partner de beste fotoproducten te bieden. Hier ben ik niet zomaar mee begonnen. Ik heb ondertussen alweer ruim 10 jaar ervaring met drukwerk van fotografie. Daarnaast heb ik een opleiding op het gebied van marketing en communicatie op hbo niveau gevolgd. Omdat ik graag alles weet van ondernemen en ook de boekhouding helemaal zelf wilde bijhouden heb ik ook nog de opleiding praktijk diploma boekhouden gevolgd. Photoshop heb ik al ervaring mee sinds het begin, ik vind het een geweldig programma. Voor grafische vormgeving gebruik ik overigens ook de andere Adobe pakketten zoals Indesign.