Wat een rare week hebben we gehad afgelopen week. Een week met een lach en een traan. In deze blog vertel ik je er graag iets meer over.

Om te beginnen zijn wij dol enthousiast over de plannen die klaar liggen voor de redesign van Vive die deze week plaats zal vinden. Het is enorm gaaf of je visie samen te zien komen tot een prachtig geheel. Ik kan dan ook amper wachten om de site af te zien. Daarnaast is er een hele mooie kans op ons pad gekomen om aan mee te werken. Samenwerken is als ondernemer zo belangrijk dus deze kans hebben wij met beide handen aangegrepen. En nog meer mooi nieuws, met de redesign van de website zullen ook (eindelijk!) de albums aan de website worden toegevoegd. Daarnaast hebben wij ook de eerste ideeen over de feestdagen op een rijtje gezet. Wel erg vreemd om te doen met dit mooie weer maar is natuurlijk nog steeds leuk om te doen. Tot zo ver de leuke kanten van afgelopen week.

PERSOONLIJK 

Vooral persoonlijk was het een bewogen week. Het is ongeveer 2 weken geleden dat wij onze 3de miskraam hebben gehad na de geboorte van onze zoon. De zwangerschap van onze zoon heeft een paar jaar en 5 miskramen op zich laten wachten. Wij voelen ons nu extra gelukkig dat we in ieder geval ons wondertje Spencer hebben. Dinsdag is hij alweer 9 maanden. Voor hem hebben we het hele medische traject doorlopen en nu zijn we weer in de medische malle molen bezig. Afgelopen week drong de 3de miskraam wel erg tot ons door. Hoewel we het al wisten door het bloedverlies en de weer witte test dat het echt over was deze prille zwangerschap werd dit tijdens de folikelmeting pijnlijk extra duidelijk. Ergens blijft toch een sprankje hoop zitten van stel dat het een plakbaby is, dan zou mogelijk een hartje te zien zijn. Maar als er dan niets te zien is en ook het hormonen spuiten (gonal-f) voor niets lijkt te zijn omdat de eitjes niet groeien … ja dan zakt de moed je even in de schoenen. Gelukkig lijkt het er op bij de laatste meting dat er toch 2 eitjes door groeien dus dat was weer een gerust stelling.

Omdat wij nu al in totaal 8 vroege miskramen hebben gehad groeit er alweer een tijdje een idee in mijn hoofd. Ik wil graag een sierraad op de markt gaan brengen dat het mogelijk maakt om een verlies van een kindje in elke stadium van de zwangerschap of vlak na de bevalling te herdenken. Op een tastbare en respectvolle manier. Ik ben hiervoor al de eerste schetsen aan het maken en wordt er zeer enthousiast van. Zo nu en dan zal ik hier in een blog er iets over vertellen. Maar wil je echt op de hoogte blijven volg dan deze pagina voor updates.

Naast de zorgen rondom de miskraam draait het gezinsleven gewoon door. Moet de was gedaan worden, moet er gekookt worden noem maar op. Ook zijn we bezig met het leeghalen en opnieuw betegelen van de achtertuin. Hier was niets aan gedaan sinds wij hier zijn komen wonen en dat is toch alweer een paar jaar geleden. Als de tegels serieus scheef komen te liggen en je kindje niet veilig in de tuin rond kan kruipen dan weet je dat er werk aan de winkel is. Dus nu duiken we al een paar avonden de tuin in samen en doen we wat we kunnen doen zolang de kleine slaapt en het licht genoeg is buiten. Ik moet zeggen dat dit best wel lekker is, nog lekker warm buiten en dan bij elke tegel die je legt zie je de tuin opknappen, heerlijk.

Al met al was dit een bewogen week. Komende week hopen we een minder emotionele week te krijgen en vooral lekker hard aan de redesign te werken. Het ziet er allemaal zo mooi uit kan haast niet wachten dit met jou te kunnen delen. Had jij ook een bewogen week? Of zit jij momenteel in rustiger vaarwater?