Verkooptools / Templates

 

Verkopen is niet altijd even gemakkelijk. En natuurlijk wil je niet van elk product dat je wil verkopen aan je klanten eerst als demo bestellen. Wij snappen dit heel erg goed. Daarom zijn wij achter de schermen bezig met een aantal verkooptools. Vanwege de Coronacrisis bieden wij deze gratis aan aan onze klanten.

Harmonicaboekje template

Dit mooie harnonicaboekje is speciaal ontworden door Verliefd op Fotografie voor ons om tijdelijk gratis weg te geven aan onze klanten. Nou daar hadden wij wel oren naar! Want wij vinden het erg fijn om tijdens deze vreemde tijden onze klanten iets extra’s te kunnen bieden en daar past deze template hellemaal bij. Bij bestaat uit de losse lagen die je zelf aan kan passen naar je eigen wensen. Dus je kan er nog alle kanten mee op. 

Komende zondag om 12 uur in de middag gaat Verliefd op Fotografie online met een feestelijke opening. Ben jij benieuwd naar meer? Neem dan een kijkje op hun website of volg ze op Instagram en/of Facebook. Wij hebben al een aardig blik mogen werpen op hun aanbod en zijn groot fan!  

Moederdag 

Deze moederdag verkooptool is volledig naar wens aan te passen. De achtergrond is te vervangen en alle gebruikte afbeeldingen. Ons logo staat niet in deze tool. Alle elementen staan los en zijn te verschuiven en de tekst is aan te passen. Het is voor jou dus een leuke opzet om zelf mee aan de gang te gaan.

De foto’s aan de rechter kant zijn smart objects. Dus dubbelklikken op de miniatuur afbeelding in de laag en je kan de foto super eenvoudig veranderen voor een foto van jezelf. Daarnaast staan de design elementen van de linker plaatjes los in een .png file zodat je zelf deze samen kan stellen.