Fotoblokken

Hout gecombineerd met een foto. Een gouden combinatie als je het aan ons vraagt. Ze passen namelijk perfect bij elkaar en zorgen samen voor een unieke uitstraling van de foto. Daarnaast hoeft er geen lijstje omheen en kan een blok zo opgehangen worden of neergezet. Ideaal!

Rondjes

Wil je net even wat anders dan een vierkant of rechthoekig blok? Dan zijn onze houten rondjes misschien wel wat voor jou! Net even anders en daardoor een echte eye catcher dat past in elk interieur.

Houten huisjes

Home is where the heart is. Een huis staat voor familie, verbonden en verborgenheid. Met dit in ons achterhoofd zijn wij onze houten huisjes gaan maken. Zowel leuk voor een foto met het hele gezin erop, een kindje of een huisdier. Ook leuk zijn 2 huisjes naast elkaar en dan bijvoorbeeld 1tje met een tekst erop of mooie quote en daarnaast een foto. Of op het ene huisje de geboorte gegevens van een kindje en daarnaast een fotoblok of huisje met een foto van het kindje. Door zo’n leuk setje te maken verkoop je met gemak een houtenhuisje of fotoblok extra per klant.

Houten luikjes

Houten luikjes zijn erg leuk om neer te zetten op een kastje in de woonkamer of bijvoorbeeld op de kinderkamer. Dit product zal ook zeker de aandacht van jouw klant trekken als je deze op de tafel zet waar jij je klanten aan ontvangt om de wensen te bespreken.

Gemaakt voor Studio Diewke.

Gemaakt voor Marlon Fotografie