Deadline Deals

LET OP. Heb je eerder al gebruik gemaakt van onze Black friday of Cyber Monday deal en wil je nog wat bijbestellen? Vraag ons via de chat even naar de code voor gratis verzending, dan betaal je niet onnodig extra verzendkosten. 

Polaroid – 40%

Deze leuke polaroid foto’s zijn nieuw in ons assortiment. Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten van 30 x 35 tot en met 70 x 81,5 cm groot. De foto’s zijn verwisselbaar en daardoor kunnen deze polaroids jaren lang mee. 

Hert witte gedeelte van de polaroid is whiteboard foto en kan dus beschreven worden met een whiteboard stift. Wij leveren een zwarte stift mee. Daarnaast worden ze geleverd met ophangsysteem en zit er standaard een print bij. Losse prints om te wisselen zijn los bij te bestellen. 

Vive la charms – 40% 

Het moest er van gaan komen, het kon echt niet anders meer. Onze eigen sieraden. Hier en daar pikten we al op dat er behoefte aan is. Merkte het aan mezelf ook dat nu wij een kindje hebben ik graag een foto van hem bij me heb. En wat is dan leuker dan de foto om je nek altijd met je mee te kunnen dragen?

Op dit moment hebben wij ze in het rond van 25mm doorsnede en vierkant 25mm. Beiden worden met een leren ketting geleverd.

Woody Woodhanger  

NEW PRODUCT  -40% 

Huh? Dit product hadden jullie toch al? We hebben inderdaad al een product dat hier op lijkt, alleen zijn deze toch wel degelijk anders. Deze poster hangers zijn er in meerdere kleuren beschikbaar. Daarnaast zijn deze poster hangers voorzien van een magneet sluiting en zijn posters makkelijk zelf op te hangen en te wisselen. Deze Woody Woodhangers worden dan ook zonder de poster geleverd zodat je ook bijvoorbeeld je eigen fotovergrotingen op kan hangen.

De beschikbare kleuren: 

 

Woody Woodhanger PURE

NEW PRODUCT -30%

Huh? Dit product hadden jullie toch al? We hebben inderdaad al een product dat hier op lijkt, alleen zijn deze toch wel degelijk anders. Deze Woody Woodhangers worden gemaakt van puur eiken hardhout. Daarnaast zijn deze Woody Woodhangers voorzien van een magneet sluiting en zijn posters makkelijk zelf op te hangen en te wisselen. Ze worden dan ook zonder de poster geleverd zodat je ook je eigen fotovergrotingen op kan hangen bijvoorbeeld.

 

 

Woodhanger print -50%

Waar is een Woody Woodhanger zonder een mooie matte print? Nergens natuurlijk. Daarom hebben wij de Woodhanger prints toegevoegd aan ons assortiment. Je kan ervoor kiezen om je print randloos of met witte rand boven en onder. Als je kies voor randloos dan zal een stukje van de print tussen de magneten ” verdwijnen”. Als je kies voor witte rand boven en onder dan kan dit wit tussen de magneten komen en komt je hele foto tot zijn recht

LET OP! DIT IS ALLEEN DE PRINT DUS ZONDER HOUT

 

 

Skinny blok -50%! 

 

Eindelijk mogen we deze met jullie delen. Goedkoper en dunner dan fotoblokken, perfect om neer te zetten op bijvoorbeeld een boekenplank. Het hout is 6 mm dik en trekt niet krom.

Een skinny blok heeft een prachtige matte print.

USB box -40% 

 

De vraag naar mooie usb boxen bleven maar binnen komen. Want het maakt het toch wel erg mooi af om je klant er een kistje bij te kunnen leveren om de usb in te bewaren en te koesteren.

De box is geschikt voor onze usb’s in de maten 4 x 6 cm en de 5 x 5 cm. Daarnaast is hij verkrijgbaar in de hiernaast weergegeven originele kleur van het hout maar kunnen wij ze ook voorzien van onze mooie matte kleuren. Op deze manier passen ze altijd perfect bij je bedrijf en zijn ze zeker een aanvulling aan het assortiment.

Waxinelicht houder

– 40% 

Dit product brengt licht in de duisternis! Deze mooie waxinelicht houders zijn 6 cm breed en 6 cm hoog. Ze kunnen voorzien worden van 4 foto’s zodat hij van elke kan een mooie foto laat zien.