Teamwork acties 

Teamwork makes the dream work! Een bekende uitspraak waar wij helemaal achter staan. Het is ons doel om er voor te zorgen dat fotografen een leuke extra bron van inkomsten hebben naast de shoot zelf. De komende tijd zitten er vele feestdagen in de lucht en daar willen wij graag mee helpen. Zoals je eerder kon lezen geven wij geen korting meer (behalve komende vrijdag een black friday actie voor onze klanten, verdere kortingen op bestaande producten zijn niet eerlijk) maar willen wij wel graag samen met fotografen een actie doen. Dan is het aan elke fotograaf zelf of ze hier met hun klanten mee aan de slag willen. 

Wil je bijvoorbeeld nog iets leuks doen voor Black Friday? Een leuke actie voor kerst doen? Want waarom niet je (potentiele) klanten de kans geven om hun eigen foto naar je toe te sturen en op fotoblok te laten zetten? Kun jij dit aan je (potentiele) klant leveren met wat informatie over je fotografie erbij. Super slim want veel fotografen hebben een enorm bereik, dus waarom daar niet iets extra’s mee doen zo vlak voor de feestdagen? 

Hieronder kun je een aanvraag indienen als je een actie wil doen en je eventuele ideeen hierover. Dan gaan wij er samen mee aan de slag om iets leuks neer te zetten voor jou en je klanten. Wij horen graag van je 😀 

11 + 8 =