Wij hebben besloten vanwege de grote aanvraag en het willen leveren van de best mogelijke kwaliteit om deze maskers from scratch te maken. Met een neusijzertje, met de optie een wisselbaar en wasbare filter toe te voegen, de bandjes zijn zelf af te stellen en ook maken wij gebruik van speciale anti-bacteriele stof. De designs blijven, alleen zien ze er kwa vorm iets anders uit in het daadwerkelijke product. Zo zijn alleen aan de zijkanten de linten zichtbaar en niet rondom het masker.

Mondkapjes

 

Let op: Deze stoffen maskers zijn niet gecertificeerd en zitten in dergelijke niet medisch toepasbare producten zoals gedefinieerd door de MPA (Medicinal Products Act) voor de medische of hygiënische markt.
Het is uw eigen keuze en verantwoordelijkheid om dergelijke maskers te dragen en hoewel het geen volledige bescherming biedt, kan het zeker de verspreiding van druppeltjes naar een persoon binnen handbereik in uw omgeving verminderen.
Bovendien bieden deze maskers bescherming tegen stof en pollen en kunnen ze ook worden gebruikt voor verschillende vrijetijds- of tuinactiviteiten.

Deze mondkapjes zijn wasbaar op 60°C. 

Mocht je hieronder geen producten zien staan dan komt dit omdat je niet ingelogd bent. Heb je nog geen account? Vraag die hier aan.